On-line: guests 0. In total there are: 0 [information..]
Кожен, хто пов`язаний з електронікою, програмуванням електроніки чи її ремонтом може тут поспілкуватися, поділитися досвідом чи одержати допомогу. Без правил і без цензури.

AuthorTopic
Reshtunn
Пророк




Post №: 74
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 0
Foto:
link post  Posted: 06.02.08 13:55. Post subject: Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання


Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Чудес на світі не буває. Спасибо: 0 
Profile Reply
Replys - 188 , page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All [new only]


Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 96
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 14:15. Post subject: а ти артефакти збира..


а ти артефакти збирай докупи - Level-UP получиш.

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Gradus





Post №: 26
Joined: 05.02.08
Location: Крімінал Юкрейн, Ґанґста Львов
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 14:17. Post subject: А ще одне: сьогодні ..


А ще одне: сьогодні посуд мили у теплій воді,
Я думав що тіпіца собі руки ошпарить ....Там пара йшла досить потужна...

Спасибо: 0 
Profile Reply
svt





Post №: 10
Joined: 25.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 14:21. Post subject: Level-UP це коли в т..


Level-UP це коли в тарілці буде вже не один а два артефакти ?

Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 97
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 14:25. Post subject: Level-Up - це коли а..


Level-Up - це коли артефакти стають більш наварочіними (як в кліпі емінема - там в бургер артефакт плюнули)

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
svt





Post №: 11
Joined: 25.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 15:10. Post subject: Деякі люди сьогодні ..


Деякі люди сьогодні обідали на поверсі купленим в рукавичці через те що їм неприємно що кухарка бере відбивні руками без рукавичок.



Спасибо: 0 
Profile Reply
Gradus





Post №: 27
Joined: 05.02.08
Location: Крімінал Юкрейн, Ґанґста Львов
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 15:21. Post subject: Як кажуть: Очі не ба..


Як кажуть: Очі не бачуть серце не болить.

є таке і то багатьом не до вподоби......

Спасибо: 0 
Profile Reply
Zaratustra





Post №: 8
Joined: 08.02.08
Rank: 0
link post  Posted: 11.02.08 15:35. Post subject: Привіт всім. Сьогодн..


Привіт всім.
Сьогодні все класно. На диво швидко реагують на пропозиції.
Суп з фрикадельками класний.
Гречка з гуляшем також класна але як на мене солі трошки надлишок.
Ось таке....
музика, коротше і ще багато всякого, освітлення над умивальниками. + + +


Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 103
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 13.02.08 13:17. Post subject: Столова починає випр..


Столова починає виправдовувати наші надії. Бацила в супі стала регулярною, усе смачне і непересолене. Тож рекомендую.

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 122
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 1
Foto:
link post  Posted: 13.02.08 13:31. Post subject: Маємо знаковий преце..


Маємо знаковий прецедент! Адміністрація прислухається до голосу колективу!

Чудес на світі не буває. Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 104
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 13.02.08 13:59. Post subject: Reshtunn пишет: Має..


Reshtunn пишет:

 quote:
Маємо знаковий прецедент! Адміністрація прислухається до голосу колективу!



Тепер колектив може й на голову вилазити...

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Aseris





Post №: 1
Joined: 08.02.08
Rank: 0
link post  Posted: 21.02.08 18:23. Post subject: Клас з"явився ки..


Клас з"явився кифір та сметанка, хочеться ще щоб різноманіття соків з"явилося (особливо томатний), гречку навчились не переварювати і не пересолювати, радує різноманіття страв від тижня до тижня..


Але ще таке питання хвилює - скоро наступить тепла пора року і іноді може дощити.. ми так ділі будемо вулецею ходити чи буде відкриватися внутрішній прохід?

Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 109
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 22.02.08 09:58. Post subject: розпуцькався народ. ..


розпуцькався народ. скоро захоче шоб персонально під ніс хавчик приносили і з ложечки годували.... Вже п'ятнайці метрів під дощем лякаєЦЦі. Цікаво а на роботу як тоді? навіть з машини -і то двайці метрів тре бігти.

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Nov





Post №: 9
Joined: 28.01.08
Location: Ukraine, Lviv
Rank: 0
link post  Posted: 26.02.08 17:55. Post subject: Не знаю як там на ра..


Не знаю як там на рахунок ВНУТРІШНЬОГО проходу, але мені не влом було зимою ходити, то відповідно зараз ходити взагалі прикол.

Спасибо: 0 
Profile Reply
matvs
Підпреємець




Post №: 82
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 06.03.08 15:54. Post subject: Ура. Можете мене при..


Ура. Можете мене привітати. Сьогодні я сходив перший раз в їдальню.

Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 154
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 1
Foto:
link post  Posted: 06.03.08 16:10. Post subject: І як враження?..


І як враження?

Чудес на світі не буває. Спасибо: 0 
Profile Reply
matvs
Підпреємець




Post №: 84
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 07.03.08 12:53. Post subject: Reshtunn пишет: І я..


Reshtunn пишет:

 quote:
І як враження?


столова виглядає нормально. Їжа - не знаю. Для мене меню не підходить, тому про їжу нічого не можу сказали. Тому я і далі буду харчуватись "По совковськи" з баночок.


Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 126
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.03.08 16:45. Post subject: Про вартість м'я..


Про вартість м'ясних страв (відбивних , котлєт, риби). Які будуть думки і калькуляції?
У народа виникають деякі сумніви. Не секрет ,що в наш час найдешевшим блюдом є риба.
Наприклад філе, яким нас частували сьогодні, це класичне китайське філе мінтая мокрої заморозки.Ціна в Рукавичці - 12гр/кг.В середньому 5 кусків філе на кг (сам купляв неодноразово) Після розморозки виливається десь 300гр води. Але калькуляція в нас буде не привязана до ваги. Нехай типова порція філе в нашій їдальні - половина куска (народ думає що насправді там третина). Але най буде половина. Отже з 12гр. філе маємо 10порцій. Тобто вартість риби в порції - десь 1.20 . Додамо до неї ще вартість яйця (нехай 1 яйце на 3 порції , вреальності десь 4-5 порцій) +20 коп, вартість там якихось спецій +10коп, вартість олії на якій то все жариться + 25коп(всі інградієнти для приготування їжі включаються в фінальну ціну) .Маєм реальну ціну порції 1.75 . Округлим це все до 2 гр - допустим філе було по 14гр/кг. Тобто наявний дизбаланс між текучою ціною в 3гр і
собівартістю продуктів на приготування порції.
Якщо я десь помилився - не стісняйтеся і приводьте свою калькуляцію. Цікаво було б почути і калькуляцію інших порцій (наприклад картоплі і т.п.)



угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 157
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 1
Foto:
link post  Posted: 11.03.08 17:07. Post subject: Я, особисто, завжди ..


Я, особисто, завжди беру котлету. Тому шо вона велика і смачна. Обидві відбивні, при тій самій ціні шо і в Рукавичці (а деколи і вищій), явно поступаються в розмірі ну і в якості, тобто смаку, також. А Рукавичка - це комерційна організація з метою одержання прибутку. Наша столова - ні. По ідеї ціна їжі повинна бути по собівартості і не більше. Пост Лопіка - характерний приклад.

Маємо прецедент - сік. Після бурхливого обурення ціну привели в порядок.

Хто ше які має думки щодо цього?

Чудес на світі не буває. Спасибо: 0 
Profile Reply
Gradus





Post №: 29
Joined: 05.02.08
Location: Крімінал Юкрейн, Ґанґста Львов
Rank: 0
link post  Posted: 11.03.08 17:19. Post subject: Якщо ми хочемо змін ..


Якщо ми хочемо змін то потрібно самим взятись за організацію, закупівля продукції і калькуляція витрат....
І лише після того можна предявляти щось Салові...
Оскільки зараз це всьо теоретично і не доказано вважаю на марно щось обговорбвати....

Спасибо: 0 
Profile Reply
matvs
Підпреємець




Post №: 85
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 11.03.08 17:24. Post subject: Одного разу я був у ..


Одного разу я був у їдальні і замовив картоплю і салат = 4 грн. Звичайно ненаївся.
Але надаю перевагу харчуватись з баночок по совковськи - все з натуральних продуктів і на халяву (мені теща на цілий тиждень напікає пирогів з картоплею).

Р.С. Інформація про ціни в ДЕПО:
12 грн. = Повноцінний обід який влючає перше (суп або борщ), друге (салат та на вибір макарони, кашу...), котлета, компот. При цьому порції дуже великі.
Звичайно в ДЕПО їдальня виглядає трошки посовковськи: в підвалі, темно (і трошки страшно), гірша санітарія в ДЕПО, деколи - багато студіків і неможливо пообідати, але нижчих цін ніж у ДЕПО я у Львові не бачив.



Спасибо: 0 
Profile Reply
Replys - 188 , page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All [new only]
Тему читают:
- user online
- user offline
All times are GMT  2 Hours. Hits today: 27
You can: smiles yes, images yes, types yes, poll no
avatars yes, links on, premoderation off, edit new post no



Lviv eXtreme club - экстремальный портал львовских парашютистов и не только