On-line: guests 0. In total there are: 0 [information..]
Кожен, хто пов`язаний з електронікою, програмуванням електроніки чи її ремонтом може тут поспілкуватися, поділитися досвідом чи одержати допомогу. Без правил і без цензури.

AuthorTopic
Reshtunn
Пророк




Post №: 74
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 0
Foto:
link post  Posted: 06.02.08 13:55. Post subject: Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання


Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Чудес на світі не буває. Спасибо: 0 
Profile Reply
Replys - 188 , page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All [new only]


Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 253
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.08.08 11:22. Post subject: я со своїм котом (Ль..


я со своїм котом (Льопиком) суп їв з одної тарелі. І нічого - не нявкаю. (А Лєнін полбанкі мьода c'єл і нє жужжал!)

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 254
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.08.08 11:31. Post subject: В мене наша сталова ..


В мене наша сталова викликає ностальгічні воспомінанія о врємєнах зарніц і політформаций, чорнила за рупь дваццать і бєзмятєжной рибалкі в колгоспному ставку. Ех іщо би радіо Мелодія крутили б: там ВІА Зємлянє ілі Лєйся Пєсня, зарубєжная естрада - БоніМ, Арабєски і італьянци...Йосіф Кабзон і Лєв Лєщєнко.... О! Вспомніл .Надо алюмінєвих ложок і вилок в сталовку прітарабаніть.

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Norbert





Post №: 80
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 11.08.08 13:27. Post subject: Lopik пишет: я со с..


Lopik пишет:

 quote:
я со своїм котом (Льопиком) суп їв з одної тарелі. І нічого - не нявкаю. (А Лєнін полбанкі мьода c'єл і нє жужжал!)



Кожен уподібнюєтсья тому, хто йому подобається.
Мені подобаєтсья бути людиною й тому їсти в столовій разом з песиком не збираюся.

Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я. Спасибо: 0 
Profile Reply
Lopik
Декоративний Самєц




Post №: 255
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank: 0
link post  Posted: 11.08.08 13:36. Post subject: Зате з тараканами, г..


Зате з тараканами, грибками і всякого роду трахомонадами і прочою фауною, обітающєй в мийці - всікда гатов?

угу Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 377
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 2
Foto:
link post  Posted: 23.10.08 15:43. Post subject: Думаю всіх вже схари..


Думаю всіх вже схарило одноманіття хавчика в нашій столовій. І меню рівне константі :) Віктор виступив з пропозицією повністю поміняти його. Навіть більше, не так поміняти, як просто написати шо ми там хочемо бачити. Тому:

Пропоную всім написати тут шо вони хочуть бачити в столовій. А Віктор забезпечить виконання цього меню столовою в примусовому порядку.

На це дається 2-3 дні. Пізніше я зберу ваші побажання і передам їх Віктору.

Я хочу обовязково бачити:

- Вареники кожен день
- Селмон як риба
- Нормальний макарон як гарнір
- Деруни
- Налисники з сиром
- Червоний борщ
- Смажені мисливські ковбаски

Також файно було б мати шось солодке, чи куплене в магазині, чи зпечене в нас. Наприклад якийсь сирник.

Це те, шо я їв протягом двох років в Укртелекомі. Якшо вони могли то готува, то чому ми не можемо?


Чудес на світі не буває. Але будь-яка достатньо розвинена технологія невідрізнима від магії. Спасибо: 0 
Profile Reply
Norbert





Post №: 108
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 16:02. Post subject: Хоч нечасто навідуюс..


Хоч нечасто навідуюся, але був би ЗА десерти:

- пиріг-сирник (печений)
- сирники-млинці (смажені)
- пляцки (бісківти чи т.п.) перемазані мінімальним кремом чи варенням
- пиріг з фруктами (яблуками)
- струдель або пудинг
- жменя різних коржиків чи печива

Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я. Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 378
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 2
Foto:
link post  Posted: 23.10.08 16:11. Post subject: Згідний, убло б приє..


Згідний, убло б приємно. Але про Коржики ти загнув, маєш вже одного під боком ;)

Чудес на світі не буває. Але будь-яка достатньо розвинена технологія невідрізнима від магії. Спасибо: 0 
Profile Reply
Norbert





Post №: 109
Joined: 28.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 16:17. Post subject: Є ше варіант - варен..


Є ше варіант - варені та печені Хребти...

Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я. Спасибо: 0 
Profile Reply
DOMOSIED





Post №: 44
Info: Info
Joined: 14.03.08
Location: Страна:, Город:
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 16:22. Post subject: то добре, би було те..


то добре, би було те що вище. Якщо ні, то хоть щось з асортименту гастроному:
шоколадки, печиво.

З гарячої їжі:
1) м*ясо в бульйоні
2) солянка (як варіант)
3)можливо плов (але підозрюю буде без "бацили"(Валєа))
4) картопля смажена/деруни
5) щось типу лечо (овочеве рагу).

Салати та інше:
6) яйце варене під майонезом
7) в салати, чи окремо ЗЕЛЕНЬ
8) Грецький салат

Напої:
9) Замініть ті соки на якісь якісніші, а то на смак навіть не подібне на сік.




«Кто не хочет что-либо делать, находит причину. Кто хочет что-нибудь сделать, находит средства».
Мишель Монтень, великий французский философ
Спасибо: 0 
Profile Reply
Reshtunn
Пророк




Post №: 379
Joined: 15.01.08
Location: Україна, Львів, Дрогобич
Rank: 2
Foto:
link post  Posted: 23.10.08 16:35. Post subject: Файно! Прохання всі..


Файно!

Прохання всіх решта теж писати, навіть якшо воно тут вже є. Шоб потім можна було б визначитися з пріоритетами.

Чудес на світі не буває. Але будь-яка достатньо розвинена технологія невідрізнима від магії. Спасибо: 0 
Profile Reply
Nov





Post №: 51
Joined: 28.01.08
Location: Ukraine, Lviv
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 17:02. Post subject: Вареники кожен день..


Вареники кожен день +
- Селмон як риба +
- Нормальний макарон як гарнір +
- Деруни +
- Налисники з сиром -
- Червоний борщ - Більше віддаю перевагу зупам
- Смажені мисливські ковбаски -

Різноманіття салатіу.

Ніщо нізвідкіля не береться і нікуди не зникає.

Ламаносав
Спасибо: 0 
Profile Reply
svt





Post №: 54
Joined: 25.01.08
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 17:02. Post subject: * Стейк * Спагетті *..


* Стейк
* Спагетті
* Рис з овочами
* Картопля відварна (не пюре)
* Борщ червоний
* Росіл
* Вареники
* Плов
* Якийсь овочевий гарнір (лечо, або рагу)
* Риба смажена (карп хоча-б, не морожений)
* Деруни

Спасибо: 0 
Profile Reply
Vad



Post №: 49
Joined: 11.02.08
Rank: 0
link post  Posted: 23.10.08 19:21. Post subject: Салат з ніжної відв..


  • Салат з ніжної відварної телятини та винограду
  • Карпаччо з лосося під апельсиновим соусом
  • Мікс салат на свіжих овочах з шампіньйонами під горіховим
    соусом
  • Запечене філе лосося у вершково-соєвому соусі
  • Борщ український з пампушками
  • Запечена свинина з овочевим рататуєм
  • Філе коропа, запечене в тісті з білими грибами

  • Спасибо: 0 
    Profile Reply
    Reshtunn
    Пророк




    Post №: 380
    Joined: 15.01.08
    Location: Україна, Львів, Дрогобич
    Rank: 2
    Foto:
    link post  Posted: 24.10.08 09:14. Post subject: То всьо звичайно доб..


    То всьо звичайно добре, і дуже добре шо Віктор проявляє бажання покращувати столову. Але я, особисто, не вірю шо з того шось получиться. Наприклад плов вже є давно, але такої якості - шо його їсти практично неможливо. Теж стосується і інших страв. Пригадую Славік з Володьою на бульйон скаржилися, про погано помиту посуду взагалі не говорю. Раз бачив як вони наливали мінеральну воду в стакан, де були залишки миючого засобу, то то всьо зпінилося і через верх вилилося. Цікаво, скільки ми за рік зїли плину?

    Тобто проблема в організації всього процесу, а не тільки в урізноманітненні меню. Ми ото зараз напишемо, вони почнуть то готувати, але такої якості шо фіг хто то зможе їсти. А потім ше будуть нам притикати, от мол ми виконуємо ваші забаганки, а ви ше й не довольні.

    Чудес на світі не буває. Але будь-яка достатньо розвинена технологія невідрізнима від магії. Спасибо: 0 
    Profile Reply
    user



    Guest
    Joined: 01.01.70
    link post  Posted: 24.10.08 09:30. Post subject: 1) Солянка рибна осе..


    1) Солянка рибна осетрова
    2) Лосось припущений в соусі “біле вино”
    лососина припускаються у соусі з білим вином.
    Подається на грінці “крутон” із смаженими грибами
    3) Печериці мариновані з цибулею
    4) Шардоне біле сухе


    Спасибо: 0 
    Reply
    Mate



    Guest
    Joined: 01.01.70
    link post  Posted: 24.10.08 10:07. Post subject: Бутерброди з червоно..


    Бутерброди з червоною ікрою

    Спасибо: 0 
    Reply
    DOMOSIED





    Post №: 45
    Info: Info
    Joined: 14.03.08
    Location: Страна:, Город:
    Rank: 0
    link post  Posted: 24.10.08 10:34. Post subject: Ніц не вдієш, треба ..


    Ніц не вдієш, треба ревізора нєподкупноґо! Хто буде виконувати ці обов*язки? Або ставимо веб камеру над умивальником і над плитою :).
    А на рахунок плину то ми не тільки його багато з*їли, але він напевно також найдешевший і з вмістом якоїсь лажі.

     quote:
    "Ни для кого не секрет, что обычные губки для мытья посуды жирные тарелки и сковородки с кастрюльками до конца не вымывают. Приходится обращаться за помощью к ядовитому FAIRY. Спору нет: имеющиеся на рынке жидкости для мытья посуды крайне эффективны, но от них гораздо больше вреда, чем пользы. Тот же Центр биоэкологического контроля неопровержимо установил: специализированные составы, изготовленные на базе едких щелочей, не только разрушают остающийся на посуде жир, но и причиняют непоправимый вред Вашему желудку. Остатки моющего средства оказываются, в итоге, у нас в желудке, потому что полностью смыть это вещество совершенно не возможно. Тем более, что вытирать посуду сейчас не принято– ее просто сушат. Ученые рекомендуют смывать моющее средство с вымытой тарелки 70 раз, иначе за Вашу безопасность никто не поручится. Кто из нас смывает FAIRY 70 раз с вымытой тарелки, Поднимите руку! Мы уверены, таких немного наберется. И не стоит удивляться, что аллергия, гастрит, а то и язва желудка– дело самое обычное. Что ж, вздыхаем мы, стрессы. Однако на самом деле все болезни не только от нервов, но также и от всевозможных "красочных бутылочек". "

    Оригінал цитати .

    Інша стаття:
    Мытье посуды химией — медленное самоубийство?



    Ще одна:

    Кухня. Посуда. Средства для мытья посуды

    «Кто не хочет что-либо делать, находит причину. Кто хочет что-нибудь сделать, находит средства».
    Мишель Монтень, великий французский философ
    Спасибо: 0 
    Profile Reply
    tschast





    Post №: 22
    Joined: 01.08.08
    Location: Україна, Львів
    Rank: 0
    link post  Posted: 24.10.08 10:52. Post subject: 1. Перші страви неха..


    1. Перші страви нехай урізноманітнять і готують їх не такими солоними та жирними (щодо жирності-це стосується всіх страв, з риби та печінки аж тече жир). Борщ бажано було б з пампушками з часником, якісь овочеві зупки...
    2. Вареники з картоплею, сиром, вишнями. Сметану нехай краще купують на базарі домашню, бо магазинної зараз нормальної не знайдеш, вся порошкова, на зубах скрипить.
    3. Запечене рибне філе без кісток, а то набридло з того нещасного шматка жирнючої риби ще й купу кісток вигрібати.
    4. М"ясні страви з цільного м"яса, а не котлети/биточки/... з "рога і копита".
    5. Рис з овочами (а не рисова каша неясної консистенції), спагетті з сиром, смажена/варена картопля (але якісно приготована)
    6. Деруни, налисники з сиром/грибами
    7. Щось солодке, можна поставити лоток і продавати окремо (магазини далеко, а так би можна було в любий момент спуститися і купити)
    Загалом, окрім одноманітності страв, всі мають претензії до якості їх приготування та якості обслуговування. Мені дуже не сподобалося, коли на моє питання про вареники 1 день на тиждень мені в доволі грубій формі відповіли, чого то я вимахуюсь, нас багато, а їм то складно робити. А за шо їм гроші платять??? Вони година півчетверта-четверта вже йдуть додому. То нехай працюють повний день, але нормально миють посуд, прибирають та готують.
    І ще маю претензію до самої їдальні. Там суцільний грибок! Мені моє здоров"я дорожче, я не хочу тим дихати.

    Спасибо: 0 
    Profile Reply
    Aseris





    Post №: 6
    Joined: 08.02.08
    Rank: 0
    link post  Posted: 24.10.08 11:06. Post subject: 1) Сік томатний (а б..


    1) Сік томатний (а бажано б асортимент соків)
    2) М"ясо куряче відварне зі спеціями
    3) Рагу овочеве
    4) салати на сметані, а не тільки на майонезі.
    5) Окремі маленьки пакетики з майонезом/соусом/гірчицею
    6) Солонки/серветки на кожному столику
    7) Бульйони/супи /борщі не на свинині (бо піджарка зі свининою дуже важка штука для шлунку)
    8) Все що смажиться на даний час щоб не булор пересмаженим.
    9) гарячі бутерброди сиром та помідорами (або мікрохвильоовку і вихідні продукти якщо важко багато готувати)

    10) Рушники біля умивальника

    Спасибо: 0 
    Profile Reply
    Reshtunn
    Пророк




    Post №: 381
    Joined: 15.01.08
    Location: Україна, Львів, Дрогобич
    Rank: 2
    Foto:
    link post  Posted: 24.10.08 11:11. Post subject: Гуд, дякую обом за к..


    Гуд, дякую обом за конструктивну критику і побажання. Будемо старатися

    Чудес на світі не буває. Але будь-яка достатньо розвинена технологія невідрізнима від магії. Спасибо: 0 
    Profile Reply
    Replys - 188 , page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All [new only]
    Тему читают:
    - user online
    - user offline
    All times are GMT  2 Hours. Hits today: 27
    You can: smiles yes, images yes, types yes, poll no
    avatars yes, links on, premoderation off, edit new post no



    Lviv eXtreme club - экстремальный портал львовских парашютистов и не только