Author | Topic |
|
Posted: 06.02.08 13:55. Post subject: Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання
Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки
|
|
|
Replys - 188
, page:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
All
[new only]
|
|
matvs
|
| Підпреємець
|
Post №: 50
Joined: 28.01.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 10:32. Post subject: Reshtunn пишет: тру..
Reshtunn пишет: quote: | трудовой колєктів завода Полярон |
| Я думаю вони всі алкаші.
|
|
|
benlviv
|
| |
Post №: 1
Joined: 07.02.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 11:00. Post subject: Алкаші - теж люди. ..
Алкаші - теж люди.
|
|
|
erere
|
| |
Guest
Joined: 01.01.70
|
|
Posted: 08.02.08 12:40. Post subject: Rozraxunok
Напиши свої розрахунки яка собівартість
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 13:01. Post subject: Щодо розрахунків сум..
Щодо розрахунків сумніваюся шо тут можна шось нарахувати, ми ж не КРУ! Але.... Думаю всі помітили шо відбивна тиждень тому була значно більша ніж вчора. Я беру деруни і не мав можливості в цьому переконатися особисто, але такі висловлювання чув від трьох людей! Значить шось в тому є...
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 13:02. Post subject: Друга приємна новина..
Друга приємна новина - наш фідбек подіяв. Появилася реакція на нього з боку адміністрації! Ура!
|
|
|
Norbert
|
| |
Post №: 20
Joined: 28.01.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:07. Post subject: Пропозиція щодо розр..
Пропозиція щодо розрахунку вартості - зважувати: - відбивні - котлети - салати - деруни - гарніри Вага порції найповніше відобразиться на її ціні. Наскільки я знаю, така практика поширена в пристойних закладах харчування, або, принаймні, розмір порції там стабільний.
|
|
|
matvs
|
| Підпреємець
|
Post №: 53
Joined: 28.01.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:15. Post subject: benlviv пишет: Напи..
benlviv пишет: quote: | Напиши свої розрахунки яка собівартість |
| Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках.
|
|
|
Lopik
|
| Декоративний Самєц
|
Post №: 67
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:18. Post subject: Практично всі з ким ..
Практично всі з ким говорив підтверджують - бацили в супі/борщі НЕМА. Поодинокі випадки кажуть ,що буває. Народ сумнівається що той бульйон робиться на курці - скоріше на кубіках (із-за відсутності бацили власне)
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 13:29. Post subject: Захарив ти зі своїм ..
Захарив ти зі своїм депо. Туда заходити страшно. А якшо і наважишся це зробити - то треба уважно дивитися під ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! Та наша столова в порівнянні з тим Депо - фешенебельний ресторан!
|
|
|
Nov
|
| |
Post №: 3
Joined: 28.01.08
Location: Ukraine, Lviv
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:34. Post subject: Сьогодні в столовій ..
Сьогодні в столовій була мінералка, Також цього разу страви не були такими пересоленими. Асортимент їжі в запропонованому меню замалий.
|
|
|
Lopik
|
| Декоративний Самєц
|
Post №: 70
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:41. Post subject: matvs пишет: Можлив..
matvs пишет: quote: | Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках. |
| Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) А про сьогодні: дируни були не пережарені і не пересолені - зачот в борщику найшов (бо дуже шукав) манюсінький кусочок бацили. Очевидно наявність бацили в першому блюді описується якимось стохастичними процесами ,ймовірнісними розподілами Бернуллі чи Пуасона чи ще якимись функціями Борелівської сігми-алгебри.... P.S. Кто ісчєт -тот всікда найдьот?
|
|
|
|
Lopik
|
| Декоративний Самєц
|
Post №: 71
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 13:46. Post subject: Reshtunn пишет: ног..
Reshtunn пишет: quote: | ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! |
| А наїбнешся - то і хімчистка потім невідчистить
|
|
|
matvs
|
| Підпреємець
|
Post №: 54
Joined: 28.01.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 14:05. Post subject: Lopik пишет: Велика..
Lopik пишет: quote: | Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) |
| Я мав на увазі, що тарілка повна їжі. Lopik пишет: quote: | дируни були не пережарені і не пересолені - зачот |
| Наша критика працює. Пора вже щось добре про їдальню написати, бо Сала вже образили ми своєю крітикою.
|
|
|
Lopik
|
| Декоративний Самєц
|
Post №: 74
Joined: 17.01.08
Location: Ненька, Єнтарне
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 14:25. Post subject: Ну ти ж не пацє щоб ..
Ну ти ж не пацє щоб істи з повної тарілки. А де ж естетика у відє голубой кайомочки вокруг?
|
|
|
Zaratustra
|
| |
Guest
Joined: 01.01.70
|
|
Posted: 08.02.08 14:42. Post subject: Привіт усім хто вжив..
Привіт усім хто вживає ОБЩЄПІТ. Зауваження: 1) відбивна куряча - 5 грн. Останній раз я купував в Сільпо два курячих стегна(ходилки) великого розміру за 9 грн. 2) борЩОК. Може б туди картоплі? (сьогодні не попалось ні кусочка м*яса) 3) бачив вчора руки кухарки(сьогодні не звернув увагу). Думаю треба почистити нігті . І якщо вже брати деруни руками, то в одноразових рукавичках (продають такі, капронові) 4) деруни . Щоб вони не були такі канцерогенні(переспмажені), потрібно робити їх більше часу, тобто готувати на маленькому вогні і тонші деруни. 5) останнім часом гречка розварена(то не біда, але всетаки). 6)ВКЛЮЧІТЬ КУХАРЯМ ХОРОШЕ, ЯСКРАВЕ ОСВІТЛЕННЯ, це дасть: а) вони будуть бачити як вимита посуда б) не буде всякого волосся і решти "артіфактів" в їжі 7) музику, музику ...... швидше. Плюси: Якщо брати всі їдалки де я обідав, то якість просто супер(крім дерунів-негретосів), але треба щоб враховували всі побажання, бо це приватна їдалка, а я харчувався в державних. Якщо є багато роботи, то на обід можна піти(не займає багато часу).
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 14:46. Post subject: ну-у. Мені нині теж ..
ну-у. Мені нині теж попався в борщ лише маленький кусень мяса. Хоч раніше всі рази мяса в борщі ьуло багато. Щодо Сільпо- згідний на всі сто! Мясо там дійсно дешевше, вязти хоча б ті самі відбивні. Але деруни дешевші в нас! Про рукавички - також згідний. ШО за неподобство. Шо, не можна купити ящик рукавичок?
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 14:49. Post subject: До відома адміністра..
|
|
|
matvs
|
| Підпреємець
|
Post №: 55
Joined: 28.01.08
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 15:10. Post subject: benlviv пишет: Напи..
benlviv пишет: quote: | Напиши свої розрахунки яка собівартість |
| Народ, допоможіть скласти свої порівняльні розрахунки, бо я все купую тільки по акції і в реальних цінах не розбираюсь. Можу тільки з їдальнею в ДЕПО порівнювати.
|
|
|
Gradus
|
| |
Post №: 21
Joined: 05.02.08
Location: Крімінал Юкрейн, Ґанґста Львов
Rank:
0
|
|
Posted: 08.02.08 15:26. Post subject: Купляємо 1 літровий ..
Купляємо 1 літровий сік джафа за 5 гривень, получається 5 порцій по 200 грам соку як результат мав би бути 1 гривня сік, а купляють сік не літровий а 2 чи 3-ох літровий, і думаю дешевший ніж джафа.... Побажання якісь?
|
|
|
|
Posted: 08.02.08 15:29. Post subject: Сьогодні бачив як во..
Сьогодні бачив як вони наливають сік. Це Сік Вінні в трилітровому слоїку. Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні?
|
|
|
Replys - 188
, page:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
All
[new only]
|
|